Dieetpraktijk Spijs tijdelijk gesloten vanwege ziekte

Beste lezer,

Welkom op mijn website. De praktijk is helaas momenteel al enige tijd gesloten.

Vanwege het post covid syndroom ben ik vanaf november jl. ziek en ben ik niet in staat om te werken. Op advies van mijn behandelaren zal ik voorlopig nog niet terug keren naar mijn praktijk en werken aan mijn herstel. Ik zou dolgraag een datum willen geven waarop we weer een afspraak kunnen maken, maar dat lukt nu nog even niet.

Zodra ik weer hersteld ben, en er weer afspraken ingepland kunnen worden, laat ik dit middels een bericht op deze website weten. En hoop ik iedereen dan uiteraard weer te kunnen zien en te begeleiden.

Daar kijk ik enorm naar uit!

Hartelijke groeten, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *