Dieetpraktijk Spijs momenteel gesloten vanwege ziekte

Beste lezer,

Welkom op mijn website. De praktijk is helaas vanaf januari 2022 gesloten wegens ziekte.

In november 2021 ben ik ziek geworden en ik heb sindsdien het post covid syndroom )ook wel long covid genoemd’. Hierdoor ben jammer genoeg ik niet in staat om te werken. In overleg met mijn behandelaren beslis is wanneer ik weer terug kan keren naar mijn praktijk. Maar eerst moet ik werken aan mijn herstel. Ik zou dolgraag een datum willen geven waarop we weer een afspraak kunnen maken, maar dat lukt nu nog even niet.

Zodra ik weer hersteld ben, en er weer afspraken ingepland kunnen worden, laat ik dit middels een bericht op deze website weten. En hoop ik iedereen dan uiteraard weer te kunnen zien en te begeleiden.

Daar kijk ik enorm naar uit!

Hartelijke groeten, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *